Solneige Culinair

Wilt u geen omkijken hebben naar de maaltijden? Bij Chalet Solneige kunt u desgewenst genieten van een uitgebreid ontbijt en/of een heerlijk culinair huisgemaakt 3- of 4-gangen diner.

In het voorjaar, de zomer en de herfst verhuren wij de kamers op basis van chambres d’hôtes, dat wil zeggen een kamer met ontbijt. U kunt het 3-gangendiner (table d’hôtes) als extra optie erbij boeken. In de winter verhuren wij de kamers in principe op basis van half pension.

De appartementen verhuren wij op basis van self-catering. Wij bieden een ontbijt-broodservice. Ook Chalet Amuse is self catered, maar u kunt ontbijt en/of diner als extra service boeken als u dit wenst.

Het ontbijt

‘s Morgens serveren wij u een uitgebreid ontbijt met

  • verschillende soorten brood en beleg,
  • zelfgemaakte confiture,
  • yoghurt,
  • muesli,
  • jus d’orange,
  • koffie, thee
  • vers fruit. 
Ontbijt

Chalet Solneige salon tafel
Chalet-Solneige salon
Chalet-Solneige salon
Chalet Solneige gedekte tafel
Chalet-Solneige salon

Het diner

Laat u verrassen door ons heerlijke menu dat telkens met zorg wordt samengesteld: met verse producten van het seizoen, kruiden uit onze tuin, huisgemaakte chutneys en kazen uit onze regio. Bij het eten kunt u natuurlijk ook verschillende wijnen bestellen*. U vindt deze op onze wijnkaart, wij adviseren u graag! Na het diner kunt u nog nagenieten met een heerlijk kopje koffie of thee of iets sterkers. Bent u vegetarisch of heeft u een dieet, laat het ons vooraf even weten en wij passen het menu graag voor u aan.


De lunch

Tussen de middag is de keuken van Solneige gesloten. Maar gaat u op stap en wilt u een lunch meenemen, laat het ons weten, dan maken we voor u een lunchpakket klaar.

* Wijn en andere dranken zijn niet inclusief