Wandelen in de Alpen

Wandelen in de mooiste wandelgebieden van de Franse Alpen: de Grandes Rousses, het Nationaal park des Ecrins en de Belledonne.

Wandelen in de Alpen

Vanuit Chalet Solneige en Chalet Amuse bent u heel snel in de mooiste wandelgebieden van de Franse Alpen. De Grandes Rousses, het Nationaal park des Ecrins en de Belledonne liggen om de hoek. 

Voor de ervaren wandelaars zijn er veel mogelijkheden om grote tochten te maken, zelfs meerdaagse als u wilt. Vanaf Chalet Solneige kunt u gewoon de bergen inlopen. Eenvoudige wandelingen beginnen bij ons in de tuin. Of u pakt even de auto naar een hoger gelegen startpunt.

Voor de kinderen (die misschien voor het eerst de bergen in gaan) zijn er spannende paden van het ene meertje naar het andere. Ze kunnen wandelen en spelen, picknicken en natuurlijk in de zomer ook sneeuwballen gooien. 

Wij hebben in Chalet Solneige veel informatie over wandelmogelijkheden: wandelgidsen, kaarten en ideeën over leuke tochten. Omdat we zelfs enthousiaste wandelaars zijn, kunnen we u goed advies geven.


Accommodaties